E-Ticaret Avantajlı Mıdır ?

E Ticaret fiziki mağazaların yapamadığı bir çok şeyi aslında yapabilmektedir. En önemli özelliği 24 saat boyunca açık bir iş yeri olarak düşünebilirsiniz. Çünkü siz uyurken birileri sizin sitenize girer kendine uygun olan bir veya birden fazla ürünü satın alabilir. Buda size zaman kazandırırken aynı zamanda fazla efor sarf etmeden gelir olarak döner.

E-ticaret kurallarına göre yapıldığında para kazandırır. Bir oyun oynarken belli kurallar çevresinde oyunu oynarsınız ve ya kazanırsınız yada kaybedersiniz.

E-Ticaret de böyledir. Oyunu kurarken doğru bir çalışma arkadaşı bulmalısınız. Akvim Bilişim doğru bir çalışma arkadaşıdır. Çünkü Akvim Bilişim firmasının en önemli özelliği sizin gibi düşünmek, sizin gibi hayata bakmaya, sizin gibi kazanmaya odaklanmıştır. Kayıpları azaltmak, kazançları yükseltmek için yoluna devam etmektedir.

E-Ticaret işine erken başlayan yol almaktadır. Bugün dijital olarak 7-8 milyar insan bu dünyada yaşamaktadır. Bir çoğu belki halen bu imkanlara sahip değildir. Bu imkanlara sahip olan milyarlarca müşteri sizi beklemektedir. Bu yazıları yazarken bile bir müşteri yada satıcı olduğumu düşünüyorum. Çünkü yaşadığım sürece bir çok şeye ihtiyacım var, ailem var ve onlarında ihtiyaçları var buda gösteriyor ki sürekli bir tüketiciyim. Ama bir yandan da üreticiyim ve ürettiklerimi satarken kazanmaya çalışıyorum. Buda aslında bir döngünün neticesi. Ben para kazanırken, aslında harcıyorum. Doğal olarak bir çok kişide üretirken kazanıyor. Sonra da bunu harcıyor. Bu böyle devam ettiğine göre o zaman bir çok insan üretecek satacak kazanacak ve tekrar harcayacak.