E-Ticaret Nedir?

Kimine göre, e ticaret gerçek mağazacılığın dijital ortama yansımasıdır. Bir malın son tüketiciye arada çok işlem görmeden, bazen direk üretim sahasından, tüketiciye ulaşmasıdır.

Türkiye’de E Ticaret istenilen seviyede gelişmemiştir. Yurt dışında bu konuda çalışmalar yapılmış ve büyük başarılar elde edilmiştir. E-Ticaret öncelikle korkulacak bir konu değildir. Bilgisayar başında bir eleman bulundurma zorunluluğu yoktur. Bugün Türkiye’de E-Ticaret sistemi kuran firmalar yanlış yönlendirmeler neticesinde bir çok işletmeyi bu konuda soğutmuşlardır. Akvim Bilişim firmamız E-Ticaret konusundaki yazılımları ileri düzeyde geliştirerek, sistemlerin kurulumunu yaparak, kullanıcıları ve işletmeleri olumsuz deneyimlerden uzaklaştırmayı hedeflemektedir.



E-Ticaret hakkında geniş bilgi almak isterseniz bize telefonla ve mail yöntemiyle ulaşabilirsiniz. En önemli özellik ise ulaşılabilirlik, sizi yormadan ve usandırmadan, bu işleri yapıyor olmak, ayrıca bize onur vermektedir. Çalışma prensiplerimize uyum sağladığınız için  teşekkür ederiz.